Gericht op zelfstandigen

Jaarlijkse verzekeringscheck

Brede verzekeringswaaier

Kapitaal bij overlijden

Kapitaal bij overlijden is een essentieel onderdeel van veel verzekeringspakketten. De premie die uw werkgever betaalt voor uw pensioenopbouw, omvat vaak een overlijdenskapitaal. Dit betekent dat, indien u overlijdt vóór uw pensioendatum, er een kapitaal of een rente uitgekeerd wordt aan uw begunstigden. Kapitaal bij overlijden zorgt zo voor financiële zekerheid voor uw naasten in een moeilijke tijd.
Contacteer ons

Wat zijn de voordelen van kapitaal bij overlijden?

Het afsluiten van een levensverzekering met kapitaal bij overlijden bij Winsurances in Waregem biedt tal van voordelen. Wij zorgen voor verzekeringen op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie en behoeften. Speciaal voor ondernemers bieden wij verzekeringen die niet alleen zorgen voor een kapitaal, maar ook bijdragen aan pensioenopbouw. Met onze persoonlijke aanpak en deskundig advies bent u verzekerd van een verzekering voor zelfstandigen die perfect bij u past.

 

Kantoor

 

Plan uw financiële toekomst met een afspraak

Heeft u vragen over kapitaal bij overlijden of wilt u advies over het afsluiten van een andere verzekering? Neem dan contact op met Winsurances voor een persoonlijk gesprek. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om samen met u de beste verzekeringsopties te verkennen. Een afspraak maken is de eerste stap naar een zorgvuldig geplande financiële toekomst voor u en uw dierbaren.

overlijdensverzekering