Pensioensparen

Pensioenopbouw is een essentieel onderdeel van financiële planning, en een pensioenspaarverzekering biedt verschillende oplossingen om een kapitaal op te bouwen voor een comfortabel pensioen. Door nu te beginnen met pensioenopbouw, zorgt u ervoor dat uw levensstandaard niet daalt wanneer u met pensioen gaat. Het is een effectieve manier om het inkomensverlies op te vangen dat vaak gepaard gaat met pensionering. Bij Winsurances, ons kantoor in Waregem, vertellen we u er graag meer over.

Waarom kiezen voor pensioenopbouw?

Een belangrijk voordeel van pensioenopbouw via een pensioenspaarverzekering is het fiscale voordeel. Als u tussen de 18 en 64 jaar oud bent en belasting betaalt, kunt u de bedragen die u stort in een pensioenspaarproduct jaarlijks aftrekken van uw belastingen. Dit kan oplopen tot 30% van de gestorte bedragen. Dit maakt opbouw niet alleen nuttig voor uw toekomst, maar ook fiscaal aantrekkelijk. Bij dit type opbouw is het belangrijk te weten wanneer u het gespaarde kapitaal ontvangt. Meestal is dit op uw 65e verjaardag, waarbij u de netto gestorte bedragen, opgebouwde interesten, en eventuele winstdelingen ontvangt, na aftrek van belastingen. Het is ook goed om te weten dat er een plafond is voor fiscale aftrekbaarheid, wat jaarlijks kan variëren. Misschien heeft u eerder interesse in een van onderstaande verzekeringen? Ook dan staat Winsurances in Waregem voor u klaar:

Maak een afspraak bij ons verzekeringskantoor

Voor meer informatie en advies over pensioenopbouw en de beste opties voor uw situatie, is het verstandig om een afspraak te maken bij ons verzekeringskantoor. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies over onze verschillende verzekeringen en helpen met het opstellen van een pensioenplan dat aansluit bij uw persoonlijke financiële situatie en doelen. Neem vandaag nog contact op met onze verzekeringsadviseur en zorg voor een zorgeloze en comfortabele pensioenperiode. Wij zijn bereikbaar via het nummer 056607909 of het e-mailadres info@winsurances.be.