Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is een belangrijke voorziening voor iedereen. Vanaf uw geboorte tot aan het einde van uw leven biedt een uitvaartverzekering de nodige bescherming. Met een uitvaartverzekering worden de kosten van een begrafenis of crematie gedekt, waardoor uw familie financieel ontlast wordt tijdens deze moeilijke periode. Het Uitvaartzorgplan van onze partner DELA, inclusief de verzekering, neemt niet alleen financiële, maar ook praktische en administratieve zorgen weg.

Wat kunnen wij doen voor uw uitvaartverzekering?

Winsurances in Waregem, als onafhankelijke expert, helpt u bij het afstemmen van het Uitvaartzorgplan van DELA op uw persoonlijke wensen en budget. Een verzekering via het Uitvaartzorgplan garandeert dat nabestaandenzorg altijd inbegrepen is. Dit houdt in dat uw familie professionele ondersteuning krijgt bij alle administratieve en praktische verplichtingen na een overlijden, wat een grote last van hun schouders neemt. Heeft u specifieke wensen voor uw uitvaart, zoals de keuze tussen begraven of gecremeerd worden, of de muziekkeuze? Bij DELA kunt u deze wensen vastleggen in een digitale wilsbeschikking. Dit is gratis en zonder verplichtingen. Zo wordt de organisatie van uw uitvaart gemakkelijker voor uw nabestaanden. Ook voor onderstaande verzekeringen kunt u bij ons aankloppen:

Vraag raad aan onze professionals

Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over uw uitvaartverzekering. Overweegt u een verzekering af te sluiten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak bij een verzekeringskantoor. Zij kunnen u voorzien van alle benodigde informatie en advies geven over de beste uitvaartverzekering afgestemd op uw wensen en situatie. Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek en zorg voor een zorgvuldig geplande toekomst met de juiste verzekering.

DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht – dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Offerte en premieberekening: www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel). In het eerste jaar is zelfmoord niet gedekt. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend.