Brandverzekering voor bedrijven

Een brandverzekering voor bedrijven afsluiten is de moeite meer dan waard als u als zelfstandige uw onderneming wil beschermen tegen onvoorziene rampen. U werkte hard om uw zaak te krijgen waar ze nu staat. U hebt een mooi klantenbestand, trouwe werknemers en een magazijn vol bestellingen. Maar wat als er iets gebeurt en u niet meer terechtkunt in uw bedrijfsruimte? Kunt u zonder machines of goederen uw contracten nog nakomen? Bij Winsurances zorgen we ervoor dat uw bedrijf in regio Waregem tegen elke vorm van rampspoed beschermd is.

Een brandverzekering voor bedrijven: niet zomaar een verzekering

Wat houdt een brandverzekering voor bedrijven nu juist in? Wanneer u eigenaar bent van een kantoor in Waregem, is het van groot belang om een betrouwbare brandverzekering voor kantoren in Waregem te hebben. In de eerste plaats bent u verzekerd tegen brand en aanverwante gevaren. Maar er wordt meer gedekt dan dat. Zo beschermen we uw eigendom ook bij natuurrampen, elektriciteit- en waterschade, beschadiging door diefstal en vandalisme en nog veel meer. Als dé verzekeringsmakelaar voor kmo’s in regio Waregem kan u erop vertrouwen dat wij voor u een vangnet zonder mazen voorzien. Zo kan u als zelfstandige elke nacht op twee oren slapen dankzij uw brandverzekering voor bedrijven.

Op maat: uitbreiding van de basiswaarborgen of aanvullende dekkingen

Brandverzekering voor kantoren in Waregem is een essentieel aspect van uw bedrijfsvoering. Deze verzekering beschermt niet alleen uw fysieke eigendommen, maar biedt ook gemoedsrust. In het ongelukkige geval van een brand, zorgt uw brandverzekering voor kantoren in Waregem ervoor dat de financiële impact op uw bedrijf beperkt blijft.

Wij bieden formules aan waarmee u uw basiswaarborgen kunt uitbreiden. Maar u kunt uw brandverzekering voor bedrijven ook aanvullen met optionele waarborgen specifiek voor uw zelfstandige handelsactiviteit.

  • Diefstal en vandalisme (van de inhoud)

Diefstal en vandalisme kunnen u flink wat geld kosten. De optionele waarborg Diefstal en Vandalisme vergoedt de verdwijning en beschadiging van verzekerde goederen na een diefstal of poging tot diefstal.

  • Onrechtstreekse verliezen

Kiest u voor de optionele waarborg Onrechtstreekse Verliezen, dan verhogen we de schadevergoeding met 10% om bijkomende kosten na een schadegeval te compenseren zoals verplaatsingen, administratieve formaliteiten, telefoonkosten…

  • Accidentele schade aan koopwaren

Dankzij deze optionele waarborg wordt de schade aan uw koopwaren, veroorzaakt door een plotse en onvoorziene gebeurtenis, vergoed en dit zowel als het schadegeval zich voordoet in de handelszaak als door een verkeersongeval tijdens het transport van de koopwaren.

  • Uithangborden en lichtreclames

Als uw uithangbord of lichtreclame, vastgemaakt aan uw gebouw of aan de funderingen, per ongeluk beschadigd wordt dan zal de herstelling of de vervanging ervan worden vergoed.

  • Elektronica

De beschadiging van uw laptop of computer kan soms ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf. Daarom kunt u in uw brandverzekering kiezen voor de optionele waarborg.

  • Geldverzekering

Betalen uw klanten u soms met cash geld? Verzeker u dan tegen diefstal van cash geld uit uw gebouwen, tijdens het transport en als u dat wilt, ook uit uw woning. Uitbreidingen op maat zijn mogelijk.

  • Bedrijfsschade

Als uw handelsactiviteit stilvalt door een schadegeval, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gewoon kunnen verder werken. Daarom is de waarborg Bedrijfsschade onmisbaar en wordt ze ook de 'levensverzekering voor bedrijven' genoemd.

  • Machinebreuk

Uw machines zijn vaak het hart van uw onderneming. Ze zorgen ervoor dat u in staat bent om goederen te produceren en vervolgens te leveren aan uw klanten. Een plotse beschadiging van een van deze machines, is dus een serieuze aderlating. Houdt de motor van uw onderneming draaiende met een machinebreukverzekering. Ook voor andere verzekeringen staan wij klaar met het juiste advies.

Kom langs op ons kantoor

Ontdek hoe wij u als zelfstandige kunnen helpen met het samenstellen van de beste brandverzekering voor bedrijven en leg uw afspraak vast. Laten we samen de mogelijkheden en voorwaarden van een brandverzekering voor kantoren in Waregem grondig onderzoeken. Dit kan door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 056607909 of e-mailadres info@winsurances.be. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor gelegen aan de Vijfseweg 87 in Waregem. Wij vertellen u alles over verzekeringen voor een eigen bedrijf. Om op de hoogte te blijven van ons reilen en zeilen, hou zeker onze nieuwspagina in de gaten!