fbpx

Gewaarborgd inkomen

Gewaarborgd inkomen is een cruciale verzekering voor iedereen die risico loopt op inkomstenverlies door ziekte of een ongeval. Deze verzekering zorgt ervoor dat, in geval van arbeidsongeschiktheid, uw inkomen tot een zeker niveau gewaarborgd blijft. Dit helpt om de financiële impact van inkomstenverlies te minimaliseren. De polis "gewaarborgd inkomen" verzekert u van een stabiel inkomen om aan uw financiële verplichtingen te kunnen voldoen, zelfs als u tijdelijk niet kunt werken. Bij Winsurances in Waregem staan we klaar met gepast advies over inkomstenverlies.

Hoe werkt een gewaarborgd inkomen?

Een verzekering gewaarborgd inkomen is ontworpen om het inkomstenverlies op te vangen dat voortvloeit uit arbeidsongeschiktheid of invaliditeit. Het biedt een aanvulling op de vaak geringe wettelijke uitkering van het ziekenfonds, waardoor uw levensstandaard beschermd blijft bij inkomstenverlies. Deze verzekering voor bedrijven is beschikbaar voor een breed scala aan beroepsgroepen, waaronder:

  • Zelfstandigen in hoofd- en bijberoep
  • Bedrijfsleider in een vennootschap
  • Loontrekkenden en ambtenaren
  • Vrije beroepen

De premie voor gewaarborgd inkomen hangt af van verschillende factoren, zoals:

  • Instapleeftijd en beroepsrisico
  • Te verzekeren waarborg
  • Gekozen eigen risicotermijn (de periode van invaliditeit tot het tijdstip dat de verzekeraar uitrekening betaalt): 30, 60, 90, 180 of 365 dagen
  • Uitkeringen van waarborgen

Bij inkomstenverlies ontvangt u periodieke uitkeringen van de verzekeraar, die helpen om uw inkomsten te stabiliseren en financiële rust te waarborgen. Ook voor onderstaande kunt u terecht bij Winsurances in Waregem:

Stel al uw vragen aan onze medewerkers

Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden en voorwaarden van de verschillende verzekeringen. Heeft u vragen of wilt u advies over hoe u het beste uw inkomsten kunt beschermen tegen mogelijke risico's? Maak dan een afspraak bij ons verzekeringskantoor. Wij kunnen u gedetailleerd advies geven over de beste gewaarborgd inkomen verzekering voor uw situatie en hoe deze u kan beschermen tegen verlies. Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek en zorg voor financiële zekerheid, ongeacht de omstandigheden.