Uw adres voor de beste rechtsbijstand in Waregem

Een verzekering in rechtsbijstand afsluiten bij Winsurances in Waregem helpt u uw rechten te verdedigen en betaalt de kosten voor de verdediging van uw belangen tijdens juridische conflicten. Zo staat u er nooit alleen voor, maar beschikt u altijd over alle hulp die u nodig hebt in dit soort netelige situaties.

Wat is een juridisch conflict waarvoor u rechtsbijstand kan krijgen bij ons in Waregem?

Een juridisch conflict ontstaat als u met een conflict geconfronteerd wordt dat u zelf niet kunt oplossen. Dan heeft u hulp nodig van specialisten en eventueel zelfs van een advocaat. Juridische conflicten kunnen voorkomen met volgende partijen:

 

Waarom rechtsbijstand?

Iedereen heeft rechten, maar heeft men ook de juiste tools?* Elke zelfstandige of bedrijfsleider kan te maken krijgen met professionele geschillen: met een klant, een leverancier, een werknemer, fiscale administratie...Heel wat mensen maken bovendien geen gebruik van het rechtssysteem: “Omdat het veel tijd in beslag neemt” (83%), “Omdat het te duur is” (81%), “Omdat men zich niet thuis voelt in de juridische wereld” (58%) ...*De kosten om een conflict op te lossen kunnen inderdaad hoog oplopen. Zo kost een gemiddelde procedure voor de rechtbank bij zelfstandigen en ondernemingen gemiddeld € 5391. U goed beschermen tegen zulke kosten met behulp van een verzekering in rechtsbijstand is dus van belang, daarom kan u bij ons in Waregem altijd terecht hiervoor. Hetzelfde geldt voor andere essentiële verzekeringen als uw hospitalisatieverzekering, autoverzekering of familiale verzekering. Wij staan steeds voor u klaar met raad en daad over verzekeringen!

De Calculator: een unieke tool

In slechts een paar minuten beschermt u uw professionele beroepsactiviteit en krijgt u een offerte op maat.

 

Via de Legal Risk Calculator bieden we u de volgende waarborgen:
Mijn Bedrijf: Clossic (N4001), Premium (N4002) 6 All Risk (N4003)
Mijn Medische Activiteit: Classic (N4007), Premium (NS008) & All Risk (N4009)
Mijn VZW: Classic (N4004), Premium (N4005) & All Risk (N4006)

Neem zo snel mogelijk contact met ons op

Woont u in of rond Waregem en wil u graag uw rechtsbijstand volledig op orde krijgen, kom dan zeker eens langs op ons kantoor aan de Vijfseweg 87. Maak een afspraak of stel uw vragen via ons telefoonnummer 056607909 of e-mailadres info@winsurances.be.