Gericht op zelfstandigen

Jaarlijkse verzekeringscheck

Brede verzekeringswaaier

U hebt uw eigen bedrijf? Deze verzekeringen zijn essentieel

Bij het beheren van een eigen bedrijf komt niet alleen het werk zelf, maar ook een groot aantal al dan niet verplichte verzekeringen kijken. Bij Winsurances in Waregem bent u op de goede plek als u een gedegen verzekeringsmakelaar aan uw zijde wil hebben staan om u door dit kluwen te leiden. Uw verzekeringsportefeuille is bij ons in meer dan uitstekende handen.
Contacteer ons

Bescherm uzelf en uw eigen bedrijf met deze top-verzekeringen

Met de hulp van Winsurances bent u in staat om een perfect vangnet onder uw bedrijf te spannen, zodat u en uw medewerkers beschermd worden tegen elke mogelijke vorm van rampspoed, al dan niet specifiek voor uw sector. Een kleine greep uit het aanbod:

  • Brandverzekering voor bedrijven: deze verzekeringen beschermen uw eigen bedrijf niet alleen tegen brand, maar ook tegen bijvoorbeeld elektriciteit- en waterschade, diefstal, vandalisme, onrechtstreekse verliezen…
  • Schadeverzekering: met een schadeverzekering blijft u beschermd tegen periodes van gedwongen inactiviteit door schade aan uw gebouw of werkmaterialen.
  • Individuele pensioentoezegging: met deze voordelige aanvulling op uw wettelijk pensioen bereidt u uw financiële toekomst nu al voor.

Neem gerust een kijkje op onze productpagina voor een volledig overzicht van onze verzekeringen voor zelfstandigen en andere mensen met een eigen bedrijf. Uiteraard kunnen ook particulieren bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een gedegen hospitalisatieverzekering.

Leg uw verzekeringen in veilige handen

Wij staan vanuit ons kantoor gelegen aan de Vijfseweg 87 in Waregem steeds voor u klaar met informatie over verzekeringen voor zelfstandigen. Maak een afspraak door ons te bellen op het nummer 056607909, of een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@winsurances.be. Wij helpen u graag verder met het afsluiten van de meest geschikte verzekeringen.

verzekeringen voor bedrijven