fbpx

Verzekeringen voor professionals in Waregem

De beste verzekeringen op maat voor iedere zelfstandige in regio Waregem, daarvoor staan wij garant als erkend verzekeringsmakelaar. Wij koppelen een professionele service aan bakken expertise: voor onze ervaren verzekeringsmakelaars is uw verzekeringsportefeuille 100% afstemmen op uw wensen, eisen en noden het hoogste goed.

Uw verzekeringen in goede handen bij ons in Waregem

Wij gaan als verzekeringsmakelaar nooit over één nacht ijs, maar maken eerst doorheen meerdere gesprekken samen met de verantwoordelijke van uw bedrijf in regio Waregem een uitgebreide risicoanalyse van uw verzekeringen. Zo leren wij uw bedrijf beter kennen en wijzen we u op eventuele gevaren en in te dekken risico’s. Men zou ervan versteld staan welke zaken over het hoofd gezien worden en nefast kunnen zijn voor de toekomst van uw bedrijf. Wij zijn daarom, naast verzekeringsmakelaar, ook graag raadsman voor iedere zelfstandige in ons klantenbestand.

Ontdek ons ruime aanbod

Vanuit ons hoofkwartier in Waregem staat verzekeringsmakelaar Winsurances klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden wat betreft uw verzekeringen. Wij zijn dé verzekeringsmakelaar die u moet zien, zowel voor:

Wij optimaliseren uw verzekeringsportefeuille zodat deze perfect bij uw leven en werk past. Van de kleinste individuele pensioentoezegging tot de grootste bedrijfsautoverzekering. Door een jaarlijkse evaluatie zorgen we er bovendien voor dat zowel wij als bemiddelaar als u als klant up-to-date blijven van de veranderingen binnen uw onderneming. Bij schade heeft u uw eigen beheerder die uw dossier door en door kent zodat u kan geholpen worden met een persoonlijke aanpak.

Maak een afspraak en geniet van professioneel advies

Bent u een zelfstandige in regio Waregem die op zoek is naar een verzekeringsmakelaar die uw verzekeringen voor uw eigen bedrijf voor u naar een hoger plan tilt? Vanuit ons kantoor aan de Vijfseweg 87 in Waregem staan wij steeds voor u klaar. Maak gerust een afspraak en kom bij ons langs om het team te ontmoeten en te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

 

Ontdek hier onze producten voor professionelen …