Een hospitalisatieverzekering in Waregem sluit u het beste hier af

Bent u op zoek naar een kundig kantoor waar u de hospitalisatieverzekering kan afsluiten die het beste bij u past, en woont u in regio Waregem? Dan kan u altijd terecht bij de ervaren verzekeringsmakelaars van Winsurances. Wij helpen u graag bij het samenstellen van het hospitalisatieverzekeringspakket dat u net zo gegoten zit als uw beste jas of broek!

Wat is een hospitalisatieverzekering die u bij ons afsluit in Waregem precies?

Bij een ziekenhuisopname brengen de kosten voor de kamer, medische behandeling, geneesmiddelen en nabehandeling aanzienlijke uitgaven met zich mee. Hoewel de wettelijke ziektekostenverzekering (ziekenfonds) een groot deel van de gezondheidszorg betaalt, dekt ze niet alle belangrijke kosten; de tussenkomst van het ziekenfonds is soms lager dan verwacht. Met een aanvullende hospitalisatieverzekering hoeft u zich niet druk te maken over de financiële gevolgen, omdat ze de kosten helemaal of gedeeltelijk betaalt die de patiënt normaal zelf nog zou moeten betalen nadat de verplichte ziekteverzekering van het ziekenfonds is tussengekomen. Een hospitalisatieverzekering vermijdt dat u uw eigen spaarcenten moet opsouperen aan ziekenhuisfacturen, doktersrekeningen en medicatie, of u nu in Waregem wordt opgenomen of daarbuiten.

Voor wie? En wat dekt het?

Een hospitalisatieverzekering, ook die afgesloten bij ons in Waregem, kan individueel worden aangegaan of via uw werkgever, net zoals bijvoorbeeld een groepsverzekering. Een collectieve verzekering, dus via de werkgever, biedt het voordeel dat u verzekerd bent zonder onderscheid op basis van leeftijd of gezondheid. Daarbij komt ook dat de werkgever de premie deels of helemaal betaalt. De hospitalisatieverzekering vergoedt kosten van een opname in het ziekenhuis na aftrek van de franchise. Hebt u in de plaats een eenmanszaak? Lees dan elders op onze website hoe wij u verder kunnen helpen met de juiste verzekering.

Mogelijke vergoedbare kosten

Mogelijke vergoedbare kosten zijn:

  • De periodes voor of na de hospitalisatie
  • Zware ziekten
  • De opname in een ééndagskliniek
  • Vrije keuze van arts en ziekenhuis

Laat u door ons begeleiden

U bent altijd bij ons welkom in ons kantoor aan de Vijfseweg 87 in Waregem voor het afsluiten van de hospitalisatieverzekering die u optimaal beschermd tegen oplopende kosten in geval van medische rampspoed. Maak een afspraak door ons te bellen op het nummer 056607909 of te mailen naar info@winsurances.be. Volg onze nieuwspagina om op de hoogte te blijven van veranderingen in ons kantoor en de verzekeringssector. Misschien heeft u nog vragen over pensioensparen? Ook dan kunt u bij ons terecht.