Gericht op zelfstandigen

Jaarlijkse verzekeringscheck

Brede verzekeringswaaier

Verzekering voor zelfstandige

Een bepaalde verzekering afsluiten als zelfstandige, daar komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Het gaat hier om essentiële vangnetten met relatie tot beroepsaansprakelijkheid, arbeidsongevallen en dergelijke. Bij Winsurances kan u als zelfstandige te allen tijde terecht voor een verzekering als deze. Wij zijn een team vol rasmakelaars die u graag helpen met al uw verzekeringszaken.
Contacteer ons

Experts in verplichte verzekeringen voor iedere zelfstandige

Als het aankomt op het opzetten van de optimale verzekering voor iedere zelfstandige, dan zijn er geen twee zoals Winsurances in Waregem. Onze werkwijze? Eerst voeren we meerdere gesprekken met u, waarop we een uitgebreide risicoanalyse van uw huidige verzekeringen voor u kunnen maken. Dit is voor veel van onze cliënten al een echte eyeopener gebleken. We doen er alles aan om uw huidige verzekeringsportefeuille te optimaliseren. Aan de hand van de risicoanalyse samen met u op zoek te gaan naar de verzekeringen die perfect bij u en uw eigen bedrijf passen. Maar als zelfstandige zijnde, bestaan er voor u enkele verplichte verzekeringen. Ook hier maken wij graag het verschil, door uw verplicht verzekeringspakket zo samen te stellen dat tot iedere kleine clausule op u van toepassing is. Zo gaan uw zuurverdiende centen nooit op aan verzekeringen die helemaal niet in uw plaatje passen.

 

Kantoor

 

Welke verzekeringen zijn verplicht voor zelfstandigen?

De volgende verzekeringen zijn voor iedere zelfstandige verplicht:

Contacteer ons om onze hulp in te schakelen

Let op, afhankelijk van de aard van uw werk als zelfstandige, kan voor bovenstaande lijst nog een extra verzekering of twee gelden. Stel ons gerust uw vragen, of maak een afspraak voor een kennismakend gesprek op ons kantoor aan de Vijfseweg 87 te Waregem, door ons te contacteren op het telefoonnummer 056607909 of e-mailadres info@winsurances.be. Wij zorgen ervoor dat elke verzekering voor u als zelfstandige, helemaal in orde komt.

verplichte verzekeringen zelfstandige