fbpx

Gericht op zelfstandigen

Jaarlijkse verzekeringscheck

Brede verzekeringswaaier

De beste verzekering voor uw éénmanszaak

Bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar die weet wat het is om de volledige verzekering voor een éénmanszaak op zich te nemen en u hierin correct begeleid en adviseert? Bij Winsurances in Waregem zit u wat dat betreft goed. Wij hebben op dit vlak namelijk een grote expertise opgebouwd doorheen de jaren, zodat we u vandaag de dag optimaal voor u klaarstaan met de verzekering van uw éénmanszaak of kmo!
Contacteer ons

Alles rond de verzekering voor uw éénmanszaak

Wij helpen u vol plezier en met een kundig oog een vangnet zonder mazen spannen onder uw onderneming. Dit doen we door eerst een risicoanalyse te maken van uw huidige verzekeringen op basis van meerdere gesprekken met u, waarop we uw verzekeringsportefeuille optimaliseren zodat deze volledig bij u past. Als kers op de taart houden we middels een jaarlijkse evaluatie de vinger aan de pols wat betreft de evolutie van de markt en de noden van uw éénmanszaak, zodat we altijd ruim op tijd die nieuwe, voor u ideale verzekering of polis-update doorvoeren. Een greep uit ons aanbod:

Een volledig overzicht vindt u op onze productpagina.

 

Kantoor

 

Laat u begeleiden door echte vakmensen

Wilt u uw verzekeringen onderbrengen bij een ervaren kantoor vol gepassioneerde makelaars? Kom dan zeker eens langs bij Winsurances aan de Vijfseweg 87 in Waregem. Maak een afspraak via telefoon (op het nummer 056607909) of e-mail (info@winsurances.be). Want voor uw éénmanszaak is uiteraard alleen de beste verzekering goed genoeg.

verzekering voor éénmanszaak