fbpx

De beste schadeverzekering voor uw bedrijf in regio Waregem

Een schadeverzekering voor uw bedrijf vergoedt uw omzetverlies en extra kosten, en sluit u af bij de verzekeringsexperts van Winsurances in Waregem. De verzekering voor bedrijfsschade garandeert u inkomsten in de periode waarin uw activiteit stilvalt of vertraagt.

Wat houdt een schadeverzekering bij ons in Waregem in?

Tijdens de periode van inactiviteit ontvangt u een vergoeding. Daarom wordt een bedrijfsschadeverzekering ook wel een ‘levensverzekering voor bedrijven’ genoemd. De schadeverzekering wordt samengesteld op maat van uw bedrijf en is af te sluiten als optionele waarborg binnen een brandverzekering, ook bij ons in Waregem.

Wat valt allemaal binnen de verzekering voor bedrijfsschade?

Deze verzekering voor bedrijfsschade vergoedt:

  • Het verlies van het uitbatingsresultaat na een gehele of gedeeltelijke onderbreking van uw activiteit bij schade aan het gebouw of de inhoud.
  • De extra kosten die u maakt om de daling van uw omzet te beperken, bijvoorbeeld het huren van een machine in afwachting van de levering van een nieuwe machine.

Keuze uit drie formules

  • Dagvergoeding: de te verzekeren dagvergoeding wordt bepaald in functie van de omzet verminderd met de variabele kosten.
  • Omzetvergoeding: het te verzekeren bedrag is gelijk aan de omzet van het laatst beschikbare boekjaar (12 maanden).
  • Boekhoudkundige formule: het te verzekeren bedrag wordt bepaald door van de bedrijfsopbrengsten de variabele kosten af te trekken.

Vraag een offerte aan

Als ervaren verzekeringskantoor voor zelfstandigen staan wij steeds ter uwe beschikking voor schadeverzekeringen, machinebreukverzekeringen, beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, groepsverzekeringen… Bent u voor uw bedrijf in regio Waregem op zoek naar de beste schadeverzekering? Maak een afspraak bij Winsurances en kom langs op ons kantoor aan de Vijfseweg 87 voor een offertevoorstel. U kan ons hiervoor altijd bereiken op het nummer 056607909 of e-mailadres info@winsurances.be.