fbpx

Persoonlijke ongevallenverzekering

Jouw persoonlijke ongevallenverzekering bij Winsurances

Een ongeluk is snel gebeurd. De afgelopen 5 jaar heeft 1 op de 5 Belgen in zijn of haar vrije tijd een ernstig ongeval meegemaakt. Wist u dat uw BA familiale verzekering die persoonlijke schade niet dekt? Deze verzekering dekt enkel de schade aan anderen. Met een persoonlijke ongevallenverzekering kan u uzelf en uw dierbaren verzekeren tegen ongevallen in het privé leven.

Wat is een persoonlijke ongevallenverzekering?

Onze persoonlijke ongevallenverzekering ‘Top Ongevallen’ is een verzekering voor particulieren en biedt bescherming wanneer je een letsel oploopt bij alle types activiteiten in het privéleven zoals huishoudelijke activiteiten, in de keuken, tuin, sport, vrije tijd en (buiten-)schoolse activiteiten. Maar ook in het verkeer, bijvoorbeeld op de fiets en zelfs op de motor. Dit zowel thuis als in het buitenland.

“In ons land gebeuren er vier keer meer ongevallen tijdens huishoudelijke en vrijetijdsactiviteiten dan verkeersongevallen!”

Een ongevallenverzekering op maat van jou(w gezin)

De persoonlijke ongevallenverzekering van Winsurances bevat drie formules naargelang wie u wil verzekeren:

  • Omnium Gezin: uw hele gezin is gedekt. Daarnaast is er een specifieke dekking voor de vriendjes en vriendinnetjes die met uw kinderen komen spelen.
  • Omnium Kinderen: alle kinderen van het gezin zijn gedekt.
  • Omnium Individu: u bent gedekt.

En niet onbelangrijk: Welke formule u ook kiest, ook uw huisdier is gedekt tegen ongevallen.

Waarvoor ben je verzekerd met deze persoonlijke ongevallenverzekering?

Hieronder geven we enkele vaak voorkomende voorbeelden van situaties waarin u gedekt wordt door onze persoonlijke ongevallenverzekering.

Medische kosten

Wanneer u een letsel oploopt, krijgt u de medische kosten terugbetaald. Dit zijn onder andere de kosten van ziekenhuisopname, geneesmiddelen, medische behandelingen, herstelling of vervanging van een bestaande prothese en aankoop van een nieuwe prothese.

Tijdelijke arbeidsongeschiktheid van de kinderen (Omnium Kinderen of Omnium Gezin)

Wanneer uw kind een tijd niet naar school kan, krijgt u een bedrag dat gelijk is aan het verzekerde bedrag vermenigvuldigd met het vastgestelde percentage voor tijdelijke arbeidsongeschiktheid.

Blijvende invaliditeit

Wanneer er sprake is van een blijvend letsel, dan kan dit zware financiële gevolgen hebben, u verliest bijvoorbeeld (gedeeltelijk) uw werk of u moet uw woning aanpassen. Winsurances keert een kapitaal uit dat in uw contract is bepaald, tot 150.000 euro.

En nog zoveel meer …

Met elke formule ontvangt u een kapitaal in geval van blijvende invaliditeit of overlijden, terugbetaling van medische kosten en 24/7 psychologische bijstand Ongevallen. Als optie kan u ook de waarborg tijdelijke arbeidsongeschiktheid nemen en een dagelijks bedrag krijgen.


Wilt u meer weten over deze persoonlijke ongevallenverzekering? Het Winsurances team geeft u graag gedetailleerde informatie op maat. Contacteer ons via
056 60 79 09 of info@winsurances.be. Of spring eens binnen op kantoor in de Vijfseweg 87 (8790 Waregem).