Vivium Pack Horeca

Bescherm uw horecazaak optimaal tegen schade

De Vivium Business property met formule plus verzekering biedt een optimale bescherming tegen de financiële gevolgen van schade aan uw horecazaak. Denk aan schade aan tuinmeubelen, koopwaren in de diepvries, lichtreclames, het verlies van bier door een lek, …

Waarvoor bent u verzekerd?

1. Bedrijfsonderbreking of gedwongen sluiting

Wanneer u de activiteiten tijdelijk niet kan voortzetten voor minimum 2 uur, dan hebt u recht op een forfaitaire vergoeding van € 1.000 per dag gedurende maximum 2 dagen. De redenen kunnen zijn:

  • Het uitvallen van de stroom-, gas- of watertoevoer
  • Een (poging tot) diefstal
  • De gehele of gedeeltelijke ontoegankelijkheid van het aangeduide gebouw door de versperring van straten of galerijen wegens een brand of ontploffing aan een naburig gebouw en/of zijn eventuele inhoud.

2. Schade aan koopwaren in diepvries of koelinstallatie

Heeft u schade aan koopwaren in een diepvries of koelinstallatie (inclusief de wijn in een wijnbewaarkast) ten gevolge van een kortsluiting, overbelasting, te hoge spanning, inductie of een accidentele onderbreking van de stroomtoevoer door de energieleverancier? Dan ontvangt u een vergoeding tot maximum € 10.000.

3. Schade aan tuin- en terrasmeubelen

U ontvangt een vergoeding tot maximum € 5.000 voor de beschadiging aan tuin- en terrasmeubelen, parasols, barbecues, tuin- en terrasdecoratie, terrasverwarming en buitenspeeltuigen veroorzaakt door storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk.

4. Schade aan de elektronische kassa

U geniet van een vergoeding tot maximum €25.000 voor schade aan de elektronische kassa en toebehoren inclusief alle toestellen die gebruikt worden voor het registreren van de bestelling.

5. Verlies aan bier

U geniet van een vergoeding voor verlies van bier door een lek in de leiding van de tapinstallatie tot maximum € 750.

6. Schade aan uithangborden en lichtreclames

U hebt recht op maximum € 5.000 voor beschadiging aan uithangborden en lichtreclames bij botsing, rechtstreekse inwerking van elektriciteit en glasbreuken.

7. Franchise

1 keer per verzekeringsjaar geniet u van een Engelse vrijstelling (franchise) van € 500.

______

Heeft u interesse in deze verzekering voor uw horecazaak? Het Winsurances team geeft u graag gedetailleerde informatie op maat. Contacteer ons via 056 60 79 09 of info@winsurances.be. Of spring eens binnen op kantoor in de Vijfseweg 87 (8790 Waregem).