Bijstandsverzekering

Vertrek met een gerust hart op reis

De zomer is eindelijk begonnen! U heeft zonder twijfel zin om erop uit te trekken.

Met de bijstandsverzekering van Winsurances begeeft u zich zorgeloos op de baan met de auto, fiets of moto. Maar ook bij vertraging van vluchten of openbaar vervoer kunt u beroep doen op deze waarborg.

Door onze samenwerking met AG Insurance kunt u vertrouwen op een jarenlange ervaring in pechverhelping en medische bijstand in het buitenland.

Bijstand voor voertuigen

U heeft de keuze om 1, 2 of een onbeperkt aantal voertuigen (ook ouder dan 10 jaar) te verzekeren. Bij een onbeperkt aantal voertuigen worden al uw voertuigen gedekt, die van uw gezin, de eigenaar of de inzittende.

1.    Probleem/ongeval met de auto

In België en alle landen van Europa die gedekt zijn door de groene kaart wordt uw auto ter plaatse hersteld of naar een garage gesleept. Als de herstelling niet meteen uitgevoerd kan worden of als uw auto gestolen is, dan kan u rekenen op een vervangwagen. Dit voor maximaal 15 dagen in België en maximaal 7 dagen in het buitenland.

2.     Probleem/ongeval met de fiets of speed pedelec

Pech met uw (elektrische) fiets, speed pedelec, hoverboard, monowheel (of andere vervoermiddelen tot max. 45 km/u)? Dan kunt u rekenen op een herstelling ter plaatse of het vervoer naar een reparatiedienst. U wordt ook naar huis gebracht.

Bijstand in het buitenland

U heeft recht op een wereldwijde bijstand voor de verzekerde en alle gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen.

1.     Ziek of gewond in het buitenland

Als u in het buitenland opgenomen wordt in het ziekenhuis wegens een ongeval of ziekte, dan is er een onbeperkte terugbetaling van hospitalisatie- en medische kosten. Voor sommige medische kosten in België als gevolg van een ongeval of ziekte in het buitenland ontvangt u een vergoeding tot €6.000.

2.     Vervroegde terugkeer, vertraging, annulering of overboeking

Vroeger vertrekken uit het buitenland wegens een overlijden van een familielid? Vertraging, annulering, overboeking of instapweigering van uw vlucht van, naar en binnen Europa? Dan ontvangt u een vergoeding tussen €250 en €600 per persoon, afhankelijk van de afstand en omstandigheden.

3.     Problemen met uw woning

Wanneer uw woning in België beschadigd raakt (tijdens de periode dat u in het buitenland bent), dan wordt u geïnformeerd over de hersteldiensten zoals loodgieters, schrijnwerkers, elektriciens, sloten- en glazenmakers, … Is uw woning zwaar beschadigd? Dan kunt u bij een hotel terecht en wordt uw verlaten woning bewaakt.

______

Tip: Met de Mobility Assist app kan je heel snel een ongeval melden.

Heeft u interesse in deze verzekering voor u en uw gezin? Het Winsurances team geeft u graag gedetailleerde informatie op maat. Contacteer ons via 056 60 79 09 of info@winsurances.be. Of spring eens binnen op kantoor in de Vijfseweg 87 (8790 Waregem).