Waarborg OmniNatuur

Bescherm uw wagen tegen natuurgeweld (ook zonder Omniumverzekering)

Extreme weersomstandigheden komen in ons land steeds vaker voor… Minstens 1 keer per jaar kunnen we ons verwachten aan hevige regen- en hagelbuien met vallende takken en bomen tot gevolg. Wist u dat u enkel met een volledige omniumverzekering gedekt bent? Met een gewone autoverzekering bent u niet gedekt tegen natuurschade.

Zeker als uw voertuig niet langer een volledige of gedeeltelijke omniumverzekering nodig heeft, kunnen de herstellingskosten hoog oplopen.

Het antwoord van Winsurances op dit issue? De OmniNatuur verzekering.

Voor maar liefst 5 euro per maand is uw voertuig beschermd tegen alle materiële schade die is veroorzaakt door:

  • Hagel
  • Overstroming
  • Storm
  • Ander natuurgeweld zoals een aardbeving, vulkaanuitbarsting, neerstorten van rotsen, vallen van stenen, grondverschuiving of -verzakking, lawine, sneeuwdruk, …

1. Schadevergoeding

Is uw motorkap beschadigd door hagel of uw voorruit verbrijzeld tijdens een storm? Dan ontvangt u een vrijstelling voor een volledige schadevergoeding als u uw voertuig laat herstellen door een erkende hersteller, bij een totaal verlies van het voertuig of na schade en herstelling in het buitenland.

Indien u geen vrijstelling heeft, kost dit 250 euro.

2. Dekking in België en in het buitenland

Uw voertuig is niet alleen beschermd als hij thuis staat, maar ook overal in België en in alle landen die op de groene kaart vermeld staan.

3. Vervangwagen

Bij natuurschade kunt u rekenen op een vervangwagen als u uw voertuig laat herstellen door een erkende hersteller.

____

Wenst u meer informatie over deze waarborg OmniNatuur? Het Winsurances team geeft u graag gedetailleerde informatie op maat. Contacteer ons via 056 60 79 09 of info@winsurances.be. Of spring eens binnen op kantoor in de Vijfseweg 87 (8790 Waregem).